Facebook ibnun@driftex.se pierre@driftex.se Ring 0702254747

Tjänster

Injustering Värmesystem

Vi erbjuder injustering av alla vätskeburna system samt ventilationssystem. Genom åren har vi skapat oss en stor kunskapsbas i balansering av vätskesystem och kan idag erbjuda injustering av mycket hög kvalitet. Vi utför både injustering efter eget framtagna handlingar och efter färdiga handlingar. I de fall vi jobbar efter färdiga handlingar genomför alltid någon av våra konsulter en granskning av handlingen innan injusteringsarbetet påbörjas.

Du når oss på 070 - 225 47 47.

Felsökning

Tar det lång tid att få varmvatten? Även här finns det en hel del pengar att spara men framför allt miljöpåverkan slipp spola vatten i en evighet. Detta kan bero på en mängd olika faktorer, vi på Driftex gör en genomgång av ert vvc system och där efter får ni en åtgärdsplan.

Du når oss på 070 - 225 47 47.

VVS Montör / Rörmokare

Vi utför all typ av VVS arbeten! Allt ifrån renovering till nyggbygnation och nyinstallation. Vi gör även servicearbeten, reperationer & felsökningar. Du når oss enklast genom att ringa en av våra rörmokare eller att skicka ett meddelande via formuläret på sidan kontakt.

Du når oss på 070 - 225 47 47.

OVK

En OVK bör göras var 3 till 6 år ett krav sedan 1991. Vi på Driftex utför OVK samt alla åtgärder som eventuellt behövs för att bli godkänd.

Radonsanering

Många av de äldrehusen lider av för höga radonvärden vilket kan ha stor påverkan på vårt välmående. Vi på Driftex utför enskilda radonmätningar och efter dess resultat sätter vi ihop en åtgärdsplan. 

Du når oss på 070 - 225 47 47.